Parking Panic

Intră în universul jocului Parking Panic și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu parcări!

Ieși din parcare în acest joc distractiv de puzzle pe Jocurigratuite.ro, și încearcă să aranjezi mașinile în așa fel încât drumul să fie liber pentru ca mașina ta să iasă din parcarea aglomerată. În timp ce ești înconjurat de tot felul de mașini, de diferite mărimi, de la camioane la mașini mai mici, singura modalitate de a ieși este dacă ai răbdare și analizezi cu atenție împrejurimile și spațiul limitat pe care îl ai la dispoziție. Întotdeauna există o cale de ieșire și cu siguranță vei afla care sunt mașinile care te blochează și cum să le dai la o parte.

Există o mulțime de niveluri diferite în Parking Panic, fiecare cu propriul grad de dificultate, iar cele mai târzii sunt deosebit de dificil de rezolvat. Dar când ajungi acolo, ai mult mai multă experiență în a ieși din parcare, așa că vei primi cu siguranță cu bucurie provocarea suplimentară. Mai mult, dacă vrei o provocare suplimentară adăugată la experiența ta, poți încerca oricând să obții trei stele la fiecare nivel, iar acestea le obții ieșind cât mai repede din parcare.

Testează-ți abilitățile de logică și răbdarea atunci când joci Parking Panic pe Jocurigratuite.ro și ieși din parcare.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta mașinile și, cu butonul ținut apăsat, mișcă mouse-ul în direcția în care vrei să se miște mașina. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Parking Panic? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu parcări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.