Squid Challenge

Intră în universul jocului Squid Challenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Ai urmărit serialul care a devenit un fenomen mondial, acum este timpul să încerci jocul. În Squid Challenge ai ocazia să joci celebrul Red Light, Green Light din legendarul serial coreean. Redat într-o frumoasă grafică 3D, vei putea simți o parte din tensiunea pe care au simțit-o personajele în timp ce joci.

Pentru a câștiga acest joc, reflexele și atenția ta trebuie să fie cu adevărat pregătite pentru acțiune, pentru că orice se poate schimba într-un moment scurt și poate fi diferența dintre a câștiga sau a pierde. Iar răbdarea este, de asemenea, vitală în Squid Challenge.

Regulile sunt simple, trebuie să avansezi până la linia de sosire atunci când păpușa robot care este plasată la celălalt capăt al terenului este cu spatele la concurenți. În momentul în care vezi că robotul se întoarce cu fața spre tine, înseamnă că trebuie să te oprești rapid. Orice participant care nu a reușit să se oprească va fi doborât.

Chiar dacă regulile sunt simple, să câștigi acest joc se va dovedi a fi o provocare. Intră în arena de pe Jocurigratuite.ro și depășește provocarea din Squid Challenge.

Jocuri similare:

Îți place Squid Challenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.