Sudoku Master

Intră în universul jocului Sudoku Master și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri sudoku!

Probabil că știți deja beneficiile antrenării minții și ale menținerii ei în activitate prin puzzle-uri interesante și provocatoare. Sudoku, un joc clasic de puzzle cu numere, este doar un tip de joc pe care îl puteți găsi pe Jocurigratuite.ro dacă doriți să vă relaxați, dar și să vă antrenați unele abilități cognitive importante. Și, deși regulile sunt ușor de urmat și de înțeles, să nu credeți că este un joc ușor. Prin designul său excelent, acesta reușește să ofere o experiență provocatoare, păstrând în același timp lucrurile simple. Sudoku Master este un astfel de joc de puzzle și, ca și alte jocuri de acest tip, scopul tău este să umpli grila de 9x9 cu cifre de la 1 la 9, având grijă ca acestea să nu se repete pe același rând, coloană sau sub-grilă 3x3. Acest design elegant vă asigură că știți întotdeauna care este obiectivul, oferindu-vă în același timp o experiență provocatoare.

Desigur, s-ar putea să fii începător și poate că vrei să înveți regulile într-un ritm mai lent. Sudoku Master are în vedere acest lucru și are mai multe niveluri de dificultate, iar tu le poți aborda după bunul plac. Și, dacă te blochezi cu adevărat, poți chiar să folosești opțiunea Hint, selectând pictograma cu beculețul. Alege cu grijă când vrei să ceri ajutorul jocului, pentru că poți folosi această opțiune doar de trei ori pe joc.

Grafica de pe Sudoku Master se potrivește foarte bine jocului și poți chiar să schimbi culorile tabloului de joc dacă te-ai săturat să te uiți la același ecran. De asemenea, puteți vedea câteva statistici generale despre timpul de joc, cum ar fi numărul de puzzle-uri pe care le-ați rezolvat sau numărul total de puncte pe care le-ați obținut. Și Sudoku Master are, de asemenea, o mulțime de conținut, existând un nou puzzle de rezolvat pentru fiecare zi a anului.

Jucați un joc de puzzle relaxant și distractiv pe Jocurigratuite.ro și încercați Sudoku Master.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta numerele din partea de jos a ecranului și atinge celulele goale pentru a le umple. De asemenea, puteți folosi tastatura pentru a vă deplasa pe tablă și folosiți tastele numerice pentru a umple o celulă goală cu tasta pe care o apăsați. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pe numerele de pe ecran și atingeți celula goală pentru a o umple.

Jocuri similare:

Îți place Sudoku Master? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Sudoku pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.