Tangram

Intră în universul jocului Tangram și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle!

Deveniți un profesionist în a umple tabla cu forme de diferite dimensiuni în Tangram pe Jocurigratuite.ro. În acest joc, sarcina ta este de a plasa toate piesele din partea de jos a ecranului pe tabla de joc. Acest lucru pare destul de ușor, dar toate aceste forme au forme diferite, așa că trebuie să țineți cont de modul în care se potrivesc toate. Cu mai multe niveluri de dificultate, de la nivel începător la nivel expert, puteți personaliza cât de greu sau ușor pot fi puzzle-urile de pe Tangram. Mai mult, Tangram are o mulțime de niveluri, așa că ai cu siguranță suficient timp pentru a exersa și a deveni încet-încet tot mai bun la acest joc.

Aceste niveluri de dificultate diferă de obicei de cele mai ușoare prin mărimea panoului de joc și prin numărul de piese cu care ai ocazia să interacționezi. Cu cât mai multe lucruri trebuie să iei în considerare, cu atât mai provocator va deveni jocul. Din fericire, dacă te blochezi cu adevărat și nu știi cum să progresezi, poți cere un indiciu rapid la Tangram, care îți va arăta unde poți plasa o formă. Minimalistă prin design, provocarea din Tangram devine rapid un exercițiu cerebral excelent pentru oricine, în special pentru persoanele care se bucură de acest tip de jocuri de puzzle.

Jucați un joc de puzzle distractiv și provocator pe Jocurigratuite.ro și vedeți câte niveluri puteți rezolva în Tangram.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a selecta piesele (făcând clic și ținând apăsat butonul stâng al mouse-ului) și pentru a le muta pe tablă.

Jocuri similare:

Îți place Tangram? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri puzzle pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC