FNF Pizzeria

Intră în universul jocului FNF Pizzeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Pizza este întotdeauna delicioasă, iar în FNF Pizzeria vei servi niște felii gustoase de pizza adorabilei echipe de personaje din legendarul joc Friday Night Funkin'. În FNF Pizzeria ești proprietarul unei pizzerii și cu siguranță vei recunoaște clienții care intră pe ușa ta dacă ești familiarizat cu Friday Night Funkin'.

În FNF Pizzeria trebuie, de asemenea, să gătești pizza pe care o servești, așa că asigură-te că știi rețetele pentru comenzile pe care le comandă clienții tăi. Unii dintre ei vor fi mai răbdători decât alții, iar dacă greșești o comandă sau dacă îți ia prea mult timp să pregătești o pizza, clientul va pleca pur și simplu, iar tu vei pierde timp și bani. Iar pentru o afacere acest lucru poate avea consecințe destul de dramatice, mai ales dacă acest lucru se întâmplă în mod repetat.

Dar, în timp, ai să vezi că vei începe să ții minte rețetele la pizza, iar timpul petrecut uitându-te peste caietul de rețete va scădea. Odată ce ai intrat în această fază, profiturile tale vor crește cu siguranță. Și chiar dacă banii pe care îi câștigi s-ar putea să nu fie chiar ceea ce te aștepți, cu siguranță te vei bucura de muzica grozavă pentru care Friday Night Funkin' este renumit.

Joacă un alt joc distractiv plasat în universul Friday Night Funkin' pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Vezi ce pizza comandă clienții tăi și selectează ingredientele corecte de pe masa din fața ta pentru a pregăti acea pizza. Poți folosi meniul de Ajutor dacă ai nevoie de o referință rapidă pentru ingredientele necesare.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place FNF Pizzeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.