Super Friday Night Squid Challenge

Intră în universul jocului Super Friday Night Squid Challenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

O grămadă de muzică distractivă te așteaptă în Super Friday Night Squid Challenge, un joc bazat pe popularul Friday Night Funkin'. Dacă ești familiarizat cu regulile din Friday Night Funkin', atunci experiența de aici nu-ți va fi străină și vei ști deja că trebuie să apeși la momentul potrivit butoanele cu săgeți care ajung în partea de sus a ecranului, pentru a ține ritmul muzicii.

Super Friday Night Squid Challenge are același stil de artă pe care îl știi și îl iubești și este instantaneu recunoscut de oricine care s-a bucurat anterior de Friday Night Funkin' și, desigur, muzica este grozavă, dar nu te-ai putea aștepta mai puțin de la un joc inspirat de această serie.

Ascultă o muzică grozavă atunci când joci pe Jocurigratuite.ro și termină toate nivelurile din Super Friday Night Squid Challenge.

Jocuri similare:

Îți place Super Friday Night Squid Challenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri friday night funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!