Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)

Intră în universul jocului Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Vă prezentăm Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) pe Jocurigratuite.ro, adaptarea mobilă electrizantă a jocului ritmic de succes care a luat cu asalt lumea jocurilor! Dacă ți-ai dorit vreodată să iei aceste ritmuri amuzante pe drum, Jocurigratuite.ro te-a acoperit cu Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version). Pregătiți-vă să vă simțiți în ritm, deoarece Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) aduce toată distracția funky a jocului original Friday Night Funkin' direct pe telefoanele mobile și tabletele dumneavoastră. Este timpul să vă puneți pantofii de dans și să vă arătați abilitățile de ritm într-un mod cu totul nou! Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) se asigură că acțiunea funky nu se oprește niciodată! Cu ajutorul comenzilor tactile intuitive concepute pentru jocul pe mobil, puteți atinge, glisa și vă puteți mișca prin niveluri provocatoare, în timp ce vă bucurați de aceleași melodii antrenante și imagini vibrante care au făcut din Friday Night Funkin' o senzație.

Pentru toți fanii fideli, Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) nu ratează niciun moment când vine vorba de continuitatea poveștii. Alătură-te lui Boyfriend în timp ce înfruntă noi provocatori în încercarea sa de a cuceri inima iubitei. Explorează povești noi, întâlnește personaje excentrice și angajează-te în lupte rap care te vor ține lipit de ecranul mobilului tău. Jocurigratuite.ro a adus petrecerea în buzunarul tău cu o bibliotecă de melodii expansivă care include piese preferate de fani și hituri noi. Fie că ești un profesionist experimentat sau un nou venit, există un ritm care îți va face degetele să danseze și capul să dea din cap. Povestea înduioșătoare din Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) a captivat inimile a nenumărați jucători, făcându-l un farmec instantaneu. Dar acesta este doar vârful icebergului! Stilul său artistic captivant și muzica contagioasă se potrivesc perfect cu narațiunea sa atrăgătoare. În Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version), misiunea ta nu constă în zădărnicirea invaziilor de zombi sau a calamităților care pun capăt lumii. Nu, este vorba de a te angaja în dueluri muzicale antrenante pentru a câștiga favoarea tatălui exigent al iubitei tale, singura condiție pe care acesta a pus-o pentru a-ți continua curtarea.

Modul de joc din Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) este ușor de înțeles, dar se transformă în provocări care îți dau pulsul, mai ales în ultimele etape. Din fericire, există o setare de dificultate pentru toată lumea, cu opțiuni care variază de la Easy, Medium, la Hard. Acest lucru asigură că jucătorii de toate nivelurile de îndemânare se pot bucura de experiența Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version). Dacă te afli în joc doar pentru ritmurile groovy, modul Easy este biletul tău spre fericire muzicală. Fiecare adversar din Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) prezintă o provocare unică, cântând propriul model complicat de note pe care trebuie să-l imiți. Alinându-ți mișcările cu săgețile de pe ecran, îți vei depăși treptat adversarul. Așteptați-vă ca fiecare inamic să aducă pe scenă modelul său distinctiv de note, creând o provocare nouă de fiecare dată. Iar uneori, vă veți găsi sincronizându-vă cu mai mulți adversari simultan, adăugând un nivel suplimentar de complexitate la amestec. Rețineți că viteza acelor săgeți variază în funcție de nivelul de dificultate ales, injectând un element de emoție și adaptabilitate în Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version). Fie că sunteți în căutarea unei distracții distractive și ritmice sau a unei confruntări provocatoare față în față, Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) promite să vă ofere. Așadar, pregătiți-vă să înfruntați muzica și dovediți-vă valoarea în lumea duelurilor muzicale, Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) este gata să vă zguduie lumea!

Tu ai puterea de a menține experiența Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) proaspătă și incitantă! Susțineți echipa dedicată din spatele jocului, făcând o contribuție prin intermediul acestui link. Rămâi la curent cu Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) jucând cea mai recentă versiune chiar pe Newgrounds. Și să nu uităm să dăm credit acolo unde se cuvine - dezvoltatorul genial care a făcut posibilă această versiune poate fi găsit peGithub.

Scufundă-te în lumea lui Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) și pornește într-o aventură plină de ritm chiar aici, pe Jocurigratuite.ro. Dezlănțuiește-ți maestrul interior al ritmului și lasă-te purtat de ritmuri!

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată pentru a controla mișcările personajului tău. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, acordați o atenție deosebită instrucțiunilor din joc, dar pentru a rămâne în ritm, trebuie să atingeți tastele săgeată pe măsură ce acestea ajung în partea superioară a ecranului.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.