Friday Night Funkin VS Garcello

Intră în universul jocului Friday Night Funkin VS Garcello și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Dacă sunteți pregătiți să bateți pe ritmurile unor melodii Friday Night Funkin', atunci Jocurigratuite.ro vă va acoperi. Pe lângă faptul că puteți juca aici jocul original Friday Night Funkin', vă puteți bucura și de o mulțime de jocuri distractive bazate pe aceste personaje. Un astfel de joc este Friday Night Funkin VS Garcello, în care Garcello este în centrul atenției, iar tu trebuie să te duelezi cu el, în tot felul de bătălii muzicale, în care sincronizarea apăsării butoanelor este crucială. Ca orice alt joc Friday Night Funkin' de care vă puteți bucura pe Jocurigratuite.ro, și aici aveți parte de același stil artistic și de aceeași muzică cu care sunteți deja familiarizați.

Mod-ul are muzică nouă făcută pentru joc, pe care fanii seriei o vor aprecia cu siguranță, mai ales cei care nu se mai satură de acest univers fascinant, care este dominat de ritmuri funky. Datorită naturii sale open source și a muzicii și gameplay-ului amuzant, Friday Night Funkin' a fost o sursă de inspirație pentru mulți dezvoltatori de jocuri, și există o mulțime de moduri de care vă puteți bucura. Unele dintre ele au muzică nouă, altele îți prezintă personaje noi, iar altele pot avea tot felul de alte surprize. Friday Night Funkin VS Garcello are atât un personaj nou, cât și muzică nouă, pe care te lupți. Modul de joc rămâne același și, din nou, trebuie să fii atent la săgețile care se derulează încet în sus pe ecran și să apeși pe cea corectă, atunci când se suprapun cu forma goală. Făcând acest lucru vei câștiga puncte și vei muta bara din partea de jos a ecranului mai aproape de victorie. Odată ce capul personajului tău ajunge complet la marginea stângă a barei, vei câștiga runda.

Joacă un joc muzical distractiv, plasat în lumea Friday Night Funkin', când joci Friday Night Funkin VS Garcello pe Jocurigratuite.ro.

Modul a fost realizat de atsuover și Rageminer.

Cum se joacă

Apasă tastele săgeată la momentul potrivit, când acestea se suprapun peste formele corespunzătoare din partea de sus a ecranului, pentru a obține puncte.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place Friday Night Funkin VS Garcello? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC