Friday Night Funkin'

Intră în universul jocului Friday Night Funkin' și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Bucură-te de piese amuzante și testează-ți abilitățile în Friday Night Funkin', jocul ritmic captivant, cu personaje interesante, stil artistic imediat recognoscibil și o poveste captivantă care te va ține pe muchie de cuțit. Povestea din Friday Night Funkin' este structurată în mai multe săptămâni, iar în această perioadă veți întâlni o mulțime de personaje unice și vă veți duela cu ele în tot felul de bătălii muzicale. Aceste lupte sunt dificile, așa că asigură-te că ești pregătit să te sincronizezi cu melodiile care rulează și să apeși butoanele corecte la momentul potrivit dacă vrei să învingi distribuția de personaje cu care ești pus în fața.

S-ar putea să fiți deja familiarizați cu unele dintre personajele din Friday Night Funkin' dacă ați jucat pe Jocurigratuite.ro, deoarece acest joc a inspirat nenumărați dezvoltatori de jocuri pentru a crea alte jocuri în acest univers fascinant. Iar datorită naturii open source a jocului, este foarte ușor să creezi un joc similar inspirat de această lume.

Povestea din Friday Night Funkin' este foarte atașantă și este doar unul dintre motivele pentru care jocul a fermecat nenumărați jucători. Alte motive ar putea fi stilul său artistic și muzica. În Friday Night Funkin' misiunea ta este să învingi un număr de adversari diferiți. Dar, nu vă gândiți că trebuie să vă luptați cu ei pentru că salvați lumea de o invazie de zombi sau ceva asemănător. Nu, în Friday Night Funkin' te angajezi în tot felul de dueluri muzicale amuzante pentru că trebuie să-l impresionezi pe tatăl prietenei tale, aceasta fiind condiția pe care ți-a pus-o dacă vrei să continui să te întâlnești cu fiica lui.

Gameplay-ul din Friday Night Funkin' este ușor de înțeles, dar poate deveni destul de dificil, mai ales în ultimele niveluri. Din fericire, poți alege între trei opțiuni de dificultate diferite, Easy, Medium și Hard. Acest lucru asigură faptul că oricine se poate bucura de Friday Night Funkin'. Dacă doriți doar să ascultați ritmurile frumoase pe care le are jocul, asigurați-vă că selectați dificultatea Easy și bucurați-vă. Fiecare adversar vă va prezenta o provocare diferită, deoarece fiecare cântă un model unic de note, pe care trebuie să îl oglindiți. Potrivind direcția săgeților care apar pe ecran, îți vei învinge încet-încet inamicul. Adversarii au modele diferite, care prezintă fiecare o provocare unică, iar uneori chiar trebuie să lupți și să potrivești modelele mai multor inamici, în același timp. Ține cont de faptul că săgețile se mișcă la viteze diferite, în funcție de nivelul de dificultate pe care l-ai ales, și poți fi sigur că Friday Night Funkin' îți poate oferi o provocare distractivă.

Puteți dona echipei și vă puteți asigura că jocul continuă să primească actualizări la următorul link. Friday Night Funkin' este un proiect open source pe care îl puteți vizualiza sursa sa pe Github. Jocul folosește următoarea ediție, cu codul său sursă deschis, pe Github. De asemenea, puteți juca cea mai recentă versiune pe Newgrounds.

Joacă un joc de ritm distractiv și bucură-te de universul lui Friday Night Funkin' când joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele săgeată sau tastele WASD pentru a potrivi săgețile care apar pe ecran.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place Friday Night Funkin'? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC