FNF Music 3D

Intră în universul jocului FNF Music 3D și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Pășește în lumea grozavă a FNF Music 3D pe Jocurigratuite.ro, un joc video electrizant de muzică și ritmuri plasat în universul Friday Night Funkin'. În această aventură dinamică, te vei confrunta cu tatăl prietenei tale în confruntări muzicale epice, pentru a-ți dovedi măiestria muzicală prin cucerirea unei serii de provocări prezentate sub forma mai multor niveluri, fiecare cunoscut sub numele de "săptămână". Dar pentru un fan vechi al francizei Friday Night Funkin', aceste fapte ar putea fi deja bine cunoscute. Porniți în călătoria melodică, începând cu săptămâna 1 și progresând de-a lungul săptămânilor. Fiecare săptămână este o experiență unică, cuprinzând un trio de melodii antrenante care vă vor testa abilitățile ritmice și reflexele, iar fiecare dintre ele amintește de melodiile antrenante ale jocului de acum iconic Friday Night Funkin'.

Simțiți adrenalina în timp ce vă mișcați pe ritmuri și urmăriți tempo-ul fiecărei melodii. Modul de joc din FNF Music 3D este conceput pentru a te cufunda în lumea ritmului și a muzicii, ceea ce îl face o experiență captivantă și palpitantă pentru jucătorii de toate vârstele. Pe măsură ce avansezi în joc, melodiile devin mai provocatoare, împingându-ți abilitățile la limită și oferindu-ți o călătorie palpitantă și plină de surprize. Cu efecte vizuale vibrante, muzică captivantă și o poveste unică care se desfășoară pe măsură ce cucerești fiecare săptămână, FNF Music 3D oferă ore întregi de divertisment. Fie că ești un jucător experimentat de jocuri ritmice sau un nou venit în căutarea unei aventuri distractive și ritmice, acest joc te va face să te întorci pentru mai mult, străduindu-te să atingi măiestria muzicală. Așadar, ia-ți microfonul, urcă pe scenă și arată-ți mișcările în această fuziune fantastică de muzică și jocuri. Pregătește-te să bați, să dansezi și să cânți până la victorie în cea mai tare bătălie ritmică!

FNF Music 3D te introduce într-o lume care bate din cap și bate din picioare, unde fiecare ritm și notă contează. Nu este vorba doar de a câștiga bătălii; este vorba de a simți muzica și de a stăpâni arta ritmului. Aveți ceea ce vă trebuie pentru a vă ridica în vârf, săptămână de săptămână, și a deveni campionul muzical suprem în universul Friday Night Funkin'? Lasă ritmul să cadă, iar cel mai bun dansator să câștige pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Atingeți tastele săgeată atunci când săgețile din partea de jos a ecranului se ciocnesc cu cele din partea de sus.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. Friday Night Funkin vs Big Brother
 2. Friday Night Funkin Noob
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place FNF Music 3D? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC