Friday Night Funkin Noob

Intră în universul jocului Friday Night Funkin Noob și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri friday night funkin'!

Pregătiți-vă să vă distrați de minune cu cea mai recentă adiție la seria Friday Night Funkin' - este Friday Night Funkin Noob! Acest joc nou și captivant este o completare fantastică a îndrăgitei saga. Scufundă-te în lumea muzicii și a distracției alături de personajele tale preferate din Minecraft, totul în timp ce stăpânești ritualul fiecărei melodii. În Friday Night Funkin Noob, abilitățile tale de ritm și sincronizare vor fi puse la încercare pe măsură ce apeși butoanele jocului la momentul potrivit. Succesul în acest joc vă va aduce puncte valoroase, permițându-vă să proclamați cu mândrie că sunteți maestrul suprem al ritmurilor. Acest joc promite o experiență încântătoare care combină ce e mai bun din ambele lumi - ritmurile funky din Friday Night Funkin' și farmecul personajelor Minecraft. Așadar, pregătește-te să atingi notele cu precizie și să te miști pe muzică ca un profesionist. Ești pregătit pentru această provocare? Arată lumii că ai ceea ce îți trebuie pentru a cuceri scena muzicală în Friday Night Funkin Noob!

Friday Night Funkin Noob oferă o întorsătură distractivă asupra formulei clasice a jocurilor de ritm. Cu personajele tale preferate din Minecraft care intră în scenă, este un amestec unic de două universuri de jocuri îndrăgite. Pe măsură ce vă cufundați în muzică, veți găsi provocările atât captivante, cât și satisfăcătoare. Perfecționați-vă sincronizarea, atingeți acele butoane cu finețe și acumulați puncte pentru a urca în clasamente.

Atmosfera plină de viață a jocului și melodiile antrenante îl fac o alegere excelentă pentru fanii jocurilor bazate pe ritm. Fie că ești un jucător experimentat sau ești nou în seria Friday Night Funkin', acest episod promite ore întregi de distracție și o oportunitate de a-ți arăta abilitățile ritmice. Alătură-te aventurii muzicale pe Jocurigratuite.ro cu Friday Night Funkin Noob și dovedește că știi să iei ritmul!

Cum se joacă

Apăsați tastele săgeți atunci când săgețile mobile care vin din partea de jos a ecranului ajung în partea de sus a ecranului și aceste săgeți mobile se suprapun peste cele de sus. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe aceste săgeți atunci când ele se suprapun.

Joacă alte jocuri din seria Friday Night Funkin':

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Jocuri similare:

Îți place Friday Night Funkin Noob? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Friday Night Funkin' pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.