FNF - Friday Night Funkin' Kissing

Intră în universul jocului FNF - Friday Night Funkin' Kissing și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de sărutat!

Prietenul și iubita s-au îndrăgostit până peste cap. Abia așteaptă să se termine concertul, așa că încearcă să se sărute pe scenă. Colegilor lor nu le place că se sărută în loc să îi susțină în timpul concertului.

Te așteaptă trei niveluri pline de adrenalină. Dacă primul nivel este mai ușor, următoarele niveluri sunt mai greu de parcurs. Umpleți cât mai multe inimi și încercați să obțineți toate inimile pentru a debloca următorul nivel.

Toate inimile trebuie să fie umplute în timpul afișat pe ecran. Folosiți butonul drept al mouse-ului pentru ca cei doi îndrăgostiți să înceapă să se sărute. Nu uitați, colegii de trupă nu sunt deloc iertători. Încercați să nu fiți prinși! Bucură-te de FNF - Friday Night Funkin' Kissing, un joc de sărutări antrenant doar pentru tine!

Jocuri similare:

Îți place FNF - Friday Night Funkin' Kissing? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de sărutat pentru o experiență nouă și de neuitat!