Lovely Mania

Intră în universul jocului Lovely Mania și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de ziua îndrăgostiților!

A sosit Ziua Îndrăgostiților și asta înseamnă că numărul de desene drăguțe cu inimioare a crescut vertiginos. Pentru a păstra această temă, Lovely Mania are o mulțime de inimi, iar tot ce trebuie să faci este să scanezi rapid tabla și să arunci inima care este plasată în partea de jos a ecranului spre rândul de inimi și să lovești inima de aceeași culoare care coboară rapid. Dacă reușești să faci acest lucru, acel rând va fi eliminat.

Lovely Mania este un joc care are un ritm rapid, dar pentru că regulile sunt simple, nu te va copleși. În același timp, poți pierde cu ușurință noțiunea timpului jucându-l, așa că nu-l juca înainte de o întâlnire importantă. Cel mai bine este să îl joci în sesiuni scurte, ori de câte ori ai ceva timp liber.

Joacă jocuri frumoase de Ziua Îndrăgostiților pe Jocurigratuite.ro și sărbătorește sezonul iubirii.

Jocuri similare:

Îți place Lovely Mania? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de Ziua Îndrăgostiților pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.