Papa's Bakeria

Intră în universul jocului Papa's Bakeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Dacă vă este dor de unele jocuri Flash clasice vechi, atunci Jocurigratuite.ro are exact ceea ce căutați. Prin puterea emulației, vă puteți bucura din nou de unele dintre jocurile Flash preferate, direct din browserul dumneavoastră, datorită lui Ruffle, un emulator Flash puternic. Pășiți din nou într-unul dintre restaurantele lui Papa și creați tot felul de mâncăruri delicioase. Cu gameplay-ul pe care îl cunoașteți și îl iubiți, Papa's Bakeria vă va provoca încă o dată să coaceți cu grijă mâncăruri minunate și să lăsați toți clienții mulțumiți.

A fi un nou angajat în Papa's Bakeria este o călătorie incitantă, dar care îți aduce și tone de responsabilități, deoarece ești responsabil de întregul proces de coacere a plăcintelor apetisante. Va trebui să pășești între diferitele stații de mâncare pentru a pregăti aceste plăcinte în funcție de specificațiile exacte ale clienților tăi. Toți aceștia ar putea dori tot felul de toppinguri și ingrediente diferite. Și nu numai atât, dar vă pot provoca să plasați aceste ingrediente în diferite locuri. Coacerea plăcintelor este o sarcină destul de complexă, iar clienții dvs. se așteaptă la cele mai bune lucruri de la cineva care lucrează în Papa's Bakeria.

Cu cât ești mai bun la crearea acestor capodopere alimentare, cu atât mai mulțumiți vor fi cei care îți calcă pragul. Și, pe lângă faptul că știu că sunteți un bucătar bun, clienții vă pot lăsa și bacșișuri generoase, dacă faceți o treabă suficient de bună. Faptul că lăsați bacșișuri nu numai că vă va crește câștigurile, dar având o performanță excelentă vă poate duce, de asemenea, cu un pas mai aproape de a câștiga bilete la Mini Game Show-ul zilnic de la Foodini, unde puteți juca un joc amuzant de stivuire a burgerilor. Premiile pe care le puteți câștiga aici vă vor ajuta să vă decorați restaurantul și să-l faceți unic.

Creează din nou mâncăruri delicioase când joci Papa's Bakeria pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta diferitele elemente de joc.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Bakeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC