Papa's Pastaria

Intră în universul jocului Papa's Pastaria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Dacă îți plac pastele și vrei să redai un joc Flash clasic, atunci Jocurigratuite.ro are un joc interesant pentru tine: alătură-te lui Papa în dorința lui de a avea cel mai bun restaurant de paste din oraș și joacă Papa's Pastaria pe Jocurigratuite.ro. După o scurtă pauză, tot felul de jocuri Flash pot fi din nou jucate direct din browser, datorită emulatorilor puternici precum Ruffle, iar Jocurigratuite.ro face tot posibilul pentru a vă aduce cât mai multe dintre aceste jocuri, astfel încât să vă puteți bucura din nou de ele.

Papa's Pastaria este un joc care a adus oamenilor nenumărate ore de distracție, iar acum puteți ajunge să îl jucați și să vedeți cu ochii voștri cât de distractiv poate fi să gestionați un local de paste făinoase, atunci când intrați în pielea unui angajat nou angajat în Papa's Pastaria. La fel ca toate celelalte jocuri Papa (pe care le poți juca și pe Jocurigratuite.ro), în Papa's Pastaria ai mai multe sarcini pe care trebuie să le gestionezi, mai ales dacă vrei să-ți menții clienții mulțumiți. Iar dacă îți ții clienții fericiți nu înseamnă doar că poți primi bacșișuri mai mari și că ai mai mulți bani la sfârșitul turei, ci și că aceștia te pot lăsa să joci un mini-joc special la sfârșitul zilei. În Papa's Pastaria, având în vedere că pastele sunt originare din Italia, are un minigame care te face să te gândești instantaneu la Italia, iar în minigame-ul lui Foodini de pe Papa's Pastaria iei controlul unei gondole și trebuie să colectezi paste de-a lungul canalului, totul evitând în același timp chiftelele care îți ies în cale. Dacă colectezi toate pastele, primești un bibelou cool pentru a-ți decora restaurantul. Un pic de personalizare poate face ca localul tău să se simtă ca și cum ar fi propriul tău restaurant de paste unic.

De fapt, prepararea delicioaselor paste implică mai mulți pași, iar mai întâi trebuie să selectezi tipul corect de paste, să le asezonezi cu ceea ce îți cere clientul, totul ținând cont de timpii și de amestecurile necesare pentru a obține un fel de mâncare perfect. Asigurați-vă că adăugați pâinea la sfârșit și voila! Fiecare client are propriile preferințe, așa că asigurați-vă că țineți cont de acestea atunci când îi pregătiți mâncarea. De asemenea, viteza este un factor important, mai ales odată ce veți avea din ce în ce mai mulți clienți în localul dumneavoastră. Și, pe măsură ce zilele trec, vestea despre abilitățile tale de a face paste este cunoscută de toată lumea, așa că te poți aștepta ca mult mai mulți oameni să-ți verifice localul. Iar clienții noi înseamnă, de asemenea, că trebuie să înveți rețete noi și să înveți să te descurci cu ingrediente noi, așa că, în timp ce lucrurile pot deveni mai dificile pe măsură ce progresezi în Papa's Pastaria, ele mențin, de asemenea, lucrurile proaspete.

Joacă încă o dată un joc de management distractiv pe Jocurigratuite.ro, mulțumită lui Ruffle și emulației, și ia șorțul încă o dată când joci Papa's Pastaria.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele jocului și pentru a interacționa cu diferitele stații de gătit.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Pastaria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC