Papa's Taco Mia

Intră în universul jocului Papa's Taco Mia și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Dacă îți plac tacos și jocurile Flash clasice, atunci Jocurigratuite.ro are jocul potrivit pentru tine! În Papa's Taco Mia vei prelua conducerea unui restaurant care face cele mai bune tacos din oraș, și depinde de tine să te asiguri că toți clienții pleacă mulțumiți. Și dacă te întrebi, da, trebuie să faci totul, de la a lua comanda clientului, până la a găti carnea și a adăuga ingredientele pe care le dorește. Acest lucru începe simplu la început, dar în curând vestea despre excelentele tale tacos se va răspândi în tot orașul și vei avea o mulțime de clienți care vor sosi la restaurantul tău, iar tu va trebui să înveți să gestionezi toate comenzile diferite, în timp util. Și asigură-te că nu încurci comenzile sau ingredientele, pentru că un client nemulțumit înseamnă că vei primi un bacșiș mai mic.

Papa's Taco Mia a fost indisponibil pentru a juca pentru o vreme, deoarece era un joc Flash. Din fericire, datorită emulației prin Ruffle, aveți ocazia să trăiți din nou această experiență delicioasă, pe Jocurigratuite.ro. Și este exact așa cum vă amintiți, fiecare nouă zi aducând noi provocări în Papa's Taco Mia. Noi ingrediente vor sosi în curând în bucătăria ta, iar acest lucru îți va aduce și noi clienți. Va trebui să adaptați și să serviți tot felul de rețete interesante de taco. Și cine știe? Poate că veți fi inspirat să vă pregătiți singuri tacos acasă! Papa's Taco Mia are instrucțiuni destul de detaliate, pas cu pas, despre cum se prepară această mâncare savuroasă, și poate servi ca o bază bună pentru niște tacos destul de delicioase.

Intră din nou în Papa's Taco Mia atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te să gătești niște tacos gustoase!

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a interacționa cu jocul: de la selectarea stațiilor de gătit și a ingredientelor, totul se face cu mouse-ul.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Taco Mia? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.