Papa's Donuteria

Intră în universul jocului Papa's Donuteria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Încă o dată îți vei pregăti șorțul și vei păși într-unul dintre faimoasele restaurante ale lui Papa atunci când joci pe Jocurigratuite.ro. Deși în pauză pentru o scurtă perioadă de timp, unele dintre jocurile Flash preferate pot fi încă jucate prin browser, dacă joci pe Jocurigratuite.ro. Prin puterea emulației și prin minunatul emulator Ruffle, vă puteți bucura încă o dată de aceste jocuri clasice, iar Jocurigratuite.ro face ca procesul să fie cât se poate de simplu.

În Papa's Donuteria călătoria te duce în orașul fermecător Powder Point, unde vei avea ocazia să întâlnești tot felul de clienți capricioși. Cu zâmbetul pe buze, aceștia intră în restaurantul în care lucrați și așteaptă cu nerăbdare minunatele deserturi pe care le puteți pregăti pentru ei. Fiecare dintre ei are o mulțime de preferințe diferite, iar tu va trebui să ții cont cu atenție de ceea ce au nevoie. Pe lângă satisfacția că le-ai oferit o mâncare delicioasă, în funcție de cât de mult reușești să te potrivești cu ceea ce cer, clienții pot lăsa fie bacșișuri generoase, dacă ai făcut o treabă bună, fie pot alege să nu lase bacșișuri prea generoase. Acest lucru poate avea un dublu impact, deoarece cu cât satisfacția clienților este mai mare, cu atât mai mulți bani primiți și, ca un bonus suplimentar, puteți câștiga și bilete suplimentare în mini-jocul Foodini. Acesta este un joc pe care îl puteți juca la sfârșitul fiecărei zile. Considerați-l ca fiind modul dumneavoastră de a vă relaxa după o zi grea la serviciu. În Papa's Donuteria acest joc este un joc de curse, iar tu va trebui să te întreci cu alți concurenți pentru a trece primul linia de sosire. Puteți câștiga premii, pe care le puteți folosi apoi pentru a decora Papa's Donuteria.

Așa cum te-ai aștepta de la un joc Papa's, în Papa's Donuteria va trebui să jonglezi între diferitele stații de gătit. Așadar, ești responsabil de selectarea aluatului corect, de gătirea uniformă pe ambele părți, precum și de decorarea și adăugarea finisajelor pe fiecare gogoașă. Munca poate deveni destul de agitată uneori, dar fiecare zi aduce noi provocări și noi moduri de a te distra în Papa's Donuteria, deoarece poți debloca diverse rețete și ingrediente noi cu care poți lucra.

Pășește din nou în Papa's Donuteria atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta diferitele stații de gătit și pentru a interacționa cu jocul.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Donuteria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC