Papa's Freezeria

Intră în universul jocului Papa's Freezeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Țărmurile sărutate de soare ale Insulei Calypso strălucesc din nou pe Jocurigratuite.ro, unde agitația verii prinde viață pe Papa's Freezeria! În calitate de cel mai nou membru al echipei, te vei găsi într-un paradis al înghețatei de pe malul oceanului, satisfăcând poftele insațiabile ale legiunii de clienți mereu în creștere a lui Papa Louie. Slujba ta de vară relaxată ia o turnură palpitantă pe măsură ce te scufunzi în lumea preparării de înghețate irezistibile Freezer, pline de bunătățile înghețatei, bomboane amestecate, siropuri și cireașa perfectă de pe tort, pentru a obține deliciul estival prin excelență. Bucură-te de jocul familiar de gestionare a timpului și de gameplay-ul hands-on care a făcut din aceste jocuri un succes, acum infuzat cu întorsături interesante adaptate pentru a crea delicioase bunătăți înghețate delicioase în Papa's Freezeria. Supraveghează cu atenție holul plin de viață în timp ce noi clienți se adună la magazinul tău, adăugând rapid înghețată și bunătăți în cupele de înghețată, supraveghind mixerele în acțiune și împodobind cu măiestrie fiecare creație cu o simfonie de toppinguri și siropuri înainte de a prezenta capodopera clientelei tale pline de viață și eclectice.

În Papa's Freezeria, pregătiți-vă pentru un vârtej de experiențe noi. Întâlnește zeci de clienți și uimește-te de numărul de ingrediente deblocabile, injectând o doză suplimentară de creativitate în preparatele tale înghețate. Intră în pielea unor personaje precum Penny sau Alberto și asigură-te că vei crea cele mai delicioase înghețate de pe Insula Calypso. Fiecare nouă zi poate aduce noi clienți, fiecare cu cerințe diverse, iar acest lucru vă poate introduce și noi ingrediente. Dar nu vă faceți griji, odată ce ați deprins elementele de bază, crearea acestora va fi floare la ureche.

Scufundă-te în lumea răcoroasă și vibrantă a Papa's Freezeria pe Jocurigratuite.ro, unde fiecare creație înghețată este o capodoperă, iar fiecare moment este o celebrare a bucuriei verii!

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta ingredientele și pentru a interacționa cu toate stațiile de gătit.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Freezeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC