Papa's Sushiria

Intră în universul jocului Papa's Sushiria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Preia conducerea restaurantului de sushi Papa's din Papa's Sushiria încă o dată pe Jocurigratuite.ro, datorită puterii de emulație. Emulatorul Ruffle vă readuce în restaurantele Papa's, și vă puteți bucura din nou de aceste experiențe de joc distractive, direct din browserul dumneavoastră.

La fel ca în majoritatea jocurilor Papa's, un fel de eveniment te-a târât în legendarele restaurante Papa's, iar Papa's Sushiria nu este diferit. Așa că, de îndată ce ai pășit în cea mai nouă Sushiria a lui Papa Louie, a fost ca și cum destinul ar fi pus stăpânire pe tine. Știai că localul va fi un succes, dar apoi a venit dezastrul! O mișcare neglijentă duce la spargerea statuii pisicii norocoase de la ieșirea din magazin. Să fie acesta motivul pentru care lucrurile nu au ieșit tocmai bine? Nevoit să își asume niciun risc, Papa pleacă într-o misiune urgentă în căutarea unei noi statui și te pune pe tine la cârma iubitului său restaurant. Acum, că abilitățile tale de a face sushi au fost puse la încercare, poți să dezlegi orice mister care îi reține marea deschidere? Ridică-ți mânecile, e timpul să vezi dacă ale tale sunt adevărate talente culinare sau nu!

Cu ajutorul aragazului tău "Sushi Square", vei îngrămădi topping-uri înalte deasupra unor rulouri proaspete de ambalaje nori delicioase și vei deveni creativ pe măsură ce Sakura Bay sărbătorește diferite sărbători de-a lungul anului, deblocând noi ingrediente de sezon pentru fiecare dintre ele! Gătitul, asezonarea și întinderea orezului pe nori sau pe hârtie de soia este doar una dintre sarcinile pe care va trebui să le îndepliniți în Papa's Sushiria. De asemenea, va trebui să feliați cu grijă sushi-ul în bucăți la fel de delicioase de mărimea unei mușcături, precum și să serviți faimosul Bubble Tea pentru toți clienții dumneavoastră înfometați.

Pe măsură ce abilitățile tale culinare se îmbunătățesc, vestea despre talentele tale se va răspândi în toată țara și vei vedea tot mai mulți clienți venind la restaurantul tău. Mai mulți clienți înseamnă, de asemenea, gusturi diferite, așa că în fiecare zi ar putea fi introdus în meniu un ingredient nou, cu care va trebui să pregătești tot felul de feluri fabuloase de sushi. Cu cât sunt mai bune preparatele tale, cu atât vei primi mai multe bacșișuri. La sfârșitul fiecărei zile poți juca și un joc distractiv în Papa's Raceway. În acest fel vă puteți relaxa și, de asemenea, puteți câștiga niște premii dulci dacă reușiți să terminați provocarea.

Pășește încă o dată într-unul dintre faimoasele restaurante Papa's, direct din browserul tău, atunci când joci Papa's Sushiria pe Jocurigratuite.ro.

NOTĂ: În acest moment, caracteristica Save Backup (care creează o salvare de rezervă pe hard disk) nu este disponibilă. Vă mulțumim pentru înțelegere. Progresul dvs. în joc este în continuare salvat între sesiunile dvs. și vă puteți relua aventura în orice moment.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu jocul și pentru a selecta toate diferitele stații de gătit, și ingrediente.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Sushiria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC