Papa's Wingeria

Intră în universul jocului Papa's Wingeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Devino starul orașului Starlight City când joci Papa's Wingeria pe Jocurigratuite.ro! După ce au luat o pauză de la a fi disponibile în browser, celebrele jocuri Papa's sunt disponibile pentru a fi jucate pe Jocurigratuite.ro. Cu gameplay-ul pe care îl cunoști și îl iubești, călătoria ta înapoi la aceste restaurante va fi din nou încântătoare și îți va lăsa gura apă.

Așa că pregătește-ți șorțul și distrează-te alergând frigidere în Papa's Wingeria, aruncând aripi de pui delicioase în sosuri apetisante și adăugând alte cărnuri gustoase în meniu. Să nu uităm de toate acele garnituri și sosuri festive care vin cu fiecare sărbătoare de asemenea! Prezentarea fiind esențială, veți avea șansa de a deveni un adevărat artist culinar, aranjând farfuriile cât mai plăcut pentru clienții care abia așteaptă să-și înfunde dinții în aceste capodopere.

Fiecare client solicită un fel de mâncare diferit, iar sarcina ta este să te asiguri că pregătești cu grijă fiecare fel de mâncare în funcție de specificațiile lor. Prăjiți aripioare de pui condimentate cu sosuri diferite în fiecare zi, sau amestecați lucrurile și adăugați și alte tipuri de carne; asociați aceste preparate preferate prăjite cu garnituri și sosuri pentru o prezentare demnă chiar și de regalitate. Cu ore și ore de joc, Papa's Wingeria este o alegere excelentă pentru toți cei cărora le place să petreacă timp în bucătărie sau care vor doar să joace un joc distractiv.

Pe măsură ce jucați, deblocați tot felul de ingrediente noi pentru a vă garnisi mâncărurile. Iar în restaurantul tău vor apărea noi clienți, cu tot felul de palete diferite, care abia așteaptă să mănânce din delicioasele tale mâncăruri. Faptul că ai ingrediente și feluri de mâncare noi ridică nivelul de complexitate, dar înseamnă, de asemenea, că provocarea suplimentară face ca lucrurile să fie în mod constant distractive în Papa's Wingeria. Și este întotdeauna satisfăcător atunci când îți numeri câștigurile la sfârșitul fiecărei zile. Câștigurile și bacșișurile tale, deoarece fiecare masă pe care o pregătești este evaluată de clienții tăi și, în funcție de evaluările lor, bacșișurile tale cresc sau scad. De asemenea, la sfârșitul fiecărei zile poți juca și un mini-joc bonus, atunci când intri în Mini Game Show-ul zilnic al Foodini.

Încă o dată, intrați în Papa's Wingeria când jucați pe Jocurigratuite.ro, și bucurați-vă de acest joc Flash clasic, pus la dispoziție prin intermediul minunii emulației, mai exact prin emulatorul Ruffle.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a interacționa cu elementele jocului. Urmați cu atenție instrucțiunile pentru a pregăti mâncărurile. Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele din joc.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Wingeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC