Papa's Pancakeria

Intră în universul jocului Papa's Pancakeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

Restaurantele lui Papa sunt renumite pe internet și au adus bucuria de a găti multor jucători, mai ales în era Flash. Chiar dacă Papa a luat o scurtă pauză, puteți juca din nou aceste jocuri Flash clasice pe Jocurigratuite.ro, prin puterea emulației și a lui Ruffle.

Unul dintre aceste mâncăruri este unul care va încânta cu siguranță jucătorii care au o poftă de dulce și pe cei care se bucură de un desert din când în când. În Papa's Pancakeria va trebui să stăpânești arta de a face clătite delicioase. Preia stațiile de gătit și pregătește-te să ai mâinile acoperite de aluat, în timp ce pregătești clătite pentru toți clienții tăi înfometați. Iar în Papa's Pancakeria trebuie să iei comenzile, dar și să gătești mâncarea, așa că este cu adevărat un test al răbdării și al abilităților tale de management. Cu cât servești mai repede un client, cu atât mai mari vor fi bacșișurile pe care le vei primi. Iar un bacșiș mare vă va aduce bilete suplimentare la Mini Game Show-ul Foodini, unde va trebui să jucați un joc scurt. Dacă veți câștiga aici, veți câștiga bibelouri suplimentare, cu care puteți personaliza și adăuga mai multă personalitate restaurantului.

Fiecare client este o nouă provocare și, de obicei, aceștia au preferințele lor unice. Ținând cont de aceste preferințe, vă asigurați că clienții dvs. pleacă mulțumiți de pe Papa's Pancakeria. Iar clienții fericiți vă vor recomanda localul, și astfel fiecare zi aduce, de obicei, un nou client. Unele zile vă aduc chiar și ingrediente noi pentru a vă pregăti desertul delicios, așa că fiți gata să vă adaptați la orice vă aduce noua zi.

Pregătește-te să pregătești niște clătite rafinate atunci când joci Papa's Pancakeria pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu stațiile de gătit și cu jocul.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Pancakeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC