Papa's Hot Doggeria

Intră în universul jocului Papa's Hot Doggeria și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu papa louie!

În sfârșit, este timpul să încălziți grătarul și să serviți niște hot-dog gustoși la Stadionul Griller! Preia conducerea faimosului stand al lui Papa Louie, unde îți vei pune la încercare abilitățile de multitasking pe măsură ce prepari o varietate de specialități de sezon pentru tot felul de fani înfometați când joci Papa's Hot Doggeria pe Jocurigratuite.ro. De la popcorn proaspăt și până la băuturi care se potrivesc perfect, această aventură îi va face pe toți să sărbătorească deliciul în cel mai scurt timp. Anotimpurile în continuă schimbare aduc noi chifle, garnituri și băuturi, așa că dați frâu liber cu arome de sărbători din belșug și sărbătoriți aceste perioade cu noi hot dog de sărbători!

În Papa's Hot Doggeria, la fel ca toate celelalte jocuri din această serie îndrăgită, veți avea mâinile pline de multitasking. De la pregătirea cărnii și a chiflelor, până la selectarea sosurilor și băuturilor potrivite, fiecare tură din Papa's Hot Doggeria este una care necesită toată atenția ta. Mai ales dacă iei în considerare faptul că fiecare client are o notă finală pentru modul în care le pregătești mâncărurile. Cu cât ratingul lor este mai mare, cu atât bacșișurile tale sunt mai bune. Iar la sfârșitul zilei, veți avea un sentiment de satisfacție atunci când veți vedea câți bani ați făcut. Dar acesta nu este singurul lucru pe care îl veți aștepta cu nerăbdare la sfârșitul fiecărei zile, deoarece vă puteți implica, de asemenea, într-un mini-joc scurt în Mini Game Show-ul zilnic al lui Foodini. În Papa's Hot Doggeria acest joc are ca temă baseball-ul. La urma urmei, standul tău de hot-dog se află pe un stadion, așa că păstrează destul de bine tema sportivă.

Pășește din nou în restaurantul Papa's Louie pe Jocurigratuite.ro, datorită puterii emulației și a minunatului emulator Ruffle. Deși aceste restaurante au fost închise pentru o perioadă, acum puteți juca din nou Papa's Hot Doggeria pe Jocurigratuite.ro. Așa că pregătește-te să pregătești niște hot dog și să te distrezi!

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a face clic pe diferitele elemente de joc și folosiți mouse-ul pentru a naviga prin restaurant.

Joacă alte jocuri din seria Papa's:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Jocuri similare:

Îți place Papa's Hot Doggeria? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

 • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu Papa Louie pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC